در سراسر دنیا حدود ۳۰۰ میلیون نفر حامل ویروس هپاتیت D هستند و در این میان حداقل پنج درصد از این افراد به هپاتیت دلتا نیز آلوده هستند. در آمریکای شمالی شیوع عفونت ویروس هپاتیت D کمتر است.
از میان بیمارانی که مبتلا به هپاتیت حادB (هپاتیت حاد یعنی بیماری دارای علائم خفیف مانند آنفولانزا است) هستند، حدود ۴ درصد عفونت ویروس هپاتیت D را نیز دارا میباشند. در ایالات متحده ۲ درصد از کل بیماران مبتلا به هپاتیت حاد B دارای ویروس هپاتیت D نیز هستند.
برای مشاوره با متخصص به بخش ویزیت انلاین مراجعه نمایید
افرادی که در معرض خطر ابتلا به هپاتیت B قرار دارند، میتوانند به عفونت ویروسی هپاتیت D نیز آلوده شوند که در زیر به برخی از این افراد اشاره میکنیم:
- بیماران هموفیلی که به عفونت ویروس هپاتیت B مزمن مبتلا هستند، در اغلب موارد میتوانند به عفونت ویروس هپاتیت D نیز دچار شوند. بیماران هموفیلی به دلیل آنکه نیاز به دریافت خون و فرآوردههای خونی دارند، بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری هستند.
- در برخی مناطق، حدود یک چهارم تا نیمی از افرادی که از مواد غیر مجاز مانند مواد مخدر تزریقی استفاده میکنند و دچار عفونت ویروس هپاتیت B مزمن هستند، احتمال ابتلا به ویروس هپاتیت D را نیز دارند. مصرف کنندگان مواد مخدر که از سوزن های مشترک استفاده میکنند، بیشتر در معرض این آلودگی قرار میگیرند.
- افرادی که در اثر تماس جنسی به عفونت ویروس هپاتیتB مبتلا میشوند، احتمال آلودگی به ویروس هپاتیت D را نیز دارند. میزان شیوع ویروس هپاتیت D از طریق تماس جنسی کمتر از هپاتیت نوع B است. در حدود ۱۰ تا ۲۵ درصد از مردان همجنسگرا که به عفونت ویروس هپاتیت B مبتلا هستند، حامل ویروس هپاتیت D نیز خواهند بود.
- کارکنان مراکز بهداشتی درمانی هم که به دلیل تزریق با سوزن به ویروس هپاتیت B مبتلا شدهاند، میتوانند در معرض خطر ویروس هپاتیت D قرار بگیرند. در صورتی که اعضای خانواده از وسایل شخصی، مانند تیغ و یا مسواک این افراد به طور مشترک استفاده کنند، احتمال شروع این بیماری افزایش پیدا میکند.
این مقاله خوب بود؟ 4
2