بیماری ها و افسردگی: بیماری های جسمی می توانند باعث بروز افسردگی شوند؛ برای مثال، افسردگی بعد از یک سکته قلبی بسیار شایع است، زیرا چنین افرادی احساس میکنند که تا یک قدمی مرگ پیش رفته اند و این وضعیت آن ها را با مرگ رو به رو می سازد.
بعضی از بیماریها به سبب مشکلی که در بدن ایجاد می کنند میتوانند باعث افسردگی شوند. بیماری هایی که روی هورمون ها اثر میگذارند نیز میتوانند باعث افسردگی شوند. همچنین ارتباطی هم بین بیماری های ویروسی و افسردگی دیده شده است.
شما میتوانید سوالات خود را از بهترین پزشکان متخصص بپرسید
بیماری های مرتبط با افسردگی: آکرومگالی، الکلسیم، خون ریزی مغزی، نشانگان خستگی مزمن، دمانس (زوال عقل)، آنسفالیت، مشکلات قلبی، کم کاری هیپوفیز، اسکلروز متعدد (ام.اس)، سل، کمبود ویتامین ها، اختلال در تعادل الکترولیت های بدن، بیماری آدیسون، آبسه مغزی، تومورهای مغزی، بیماری کوشینگ، بیماری قند ،ضربات وارد به سر، فعالیت بیش از حد غدد پاراتیروئید (هیپرپاراتیروئیدی)، کم کاری تیروئید، بیماری پارکینسون، مننژیت، بیماری های ویروسی.
افسردگی و اضطراب: اختلالات اضطرابی عمومی ترین مشکلاتی هستند که با افسردگی تداخل دارند. مانند افسردگی، اختلالات اضطرابی در گروه اختلالات روان پزشکی طبقه بندی میشوند، اما در اختلالات اضطرابی، مهم ترین ویژگی ها مشتمل بر ترس، نگرانی، نشانگان برانگیختگی بدنی و اجتناب از اشیا و موقعیت های ترساننده است. اغلب اوقات ،افرادی که از افسردگی رنج میبرند، در عین حال در زندگیشان به اختلالات اضطرابی هم مبتلا هستند.
در مواردی که افسردگی میتواند قبل از وقوع اضطراب به وقوع بپیوندد تا زمانی که افسردگی همراه اضطراب رخ میدهد، رویکردهای متفاوتی برای درمان پیشنهاد میشود.
تعدادی از اختلالات اضطرابی که مکرراً با افسردگی رخ میدهند شناخته شدهاند، که این اختلالات شامل: اختلال پانیک، هراس اجتماعی، اختلال تنش پس ازسانحه، اختلال وسواسی – جبری و اختلال اضطراب منتشر هستند.
این مقاله خوب بود؟ 2
1