بد خوابی هایی از جمله راه رفتن و حرف زدن در خواب ، رویدادهایی ناشی از دخالت عوامل فیزیکی در برقراری خواب هستند و پزشکان تصور میکنند که مساله راه و حرف زدن در خواب از مشکلات اعصاب بدن، منشاء میگیرند.
بد خوابی ها در واقع گروهی از اختلالات خواب هستند که در آن ها رفتارها و عملکردهای فیزیکی یا گفتاری ناخوشایند و غیر مطلوبی در هنگام خواب ظاهر میشود.
این قبیل مشکلات خواب و سوء عملکردهای آن با فرایندهای طبیعی خواب، تداخل ندارند یعنی باعث بی خوابی یا پرخوابی نمیشوند، و به نحو دیگری موجب احتلال و مشکل خواب میگردند همچنین تکرار وقوع آن ها در کودکان، بیشتر از بزرگ سالان است.
راه رفتن در خواب، در طول خواب روی میدهد و ممکن است به نظر بیاید که مبتلایان کاملاً بیدار هستند، اما حالتی بیروح نشان می دهند.
وقتی با آن ها صحبت میشود به ندرت پاسخ میدهند، به سختی بیدار میشوند، بی قواره حرکت می کنند، و برخی اوقات با اشیاء برخورد و تصادف می کنند، اگرچه اغلب در اطراف اشیاء مانور میدهند.
برخی از افراد که در خواب راه میروند اعمال خطرناکی مانند رانندگی انجام میدهند. اگرچه این مورد به ندرت در کودکان بروز میکند، اما ممکن است منجر به بروز صدمات جدی شود. برای مبتلایانی که حرکات و تمایلات خطرناک نشان میدهند باید احتیاطهایی به عمل آید، مثلاً درها و پنجرهها قفل شوند.
راه زدن و حرف زدن در خواب معمولا ناشی از اختلالات خواب و نبود کیفیت کافی خواب است و با میزان کم دارو های ارام بخش یا خواب اور بهبود میابد که با صلاح دید پزشک متخصص نوع دارو و میزان مورد نیاز تعیین میشود
البته قدم اول برای اصلاح هر مشکل خواب و قبل از شروع دارو، رعایت بهداشت خواب و تنطیم خواب میباشد
شما میتوانید سوالات خود را از بهترین پزشکان متخصص بپرسید
شما میتوانید سوالات خود را از بهترین پزشکان متخصص بپرسید
بیماری “معلق ماندن در خواب – هوشیاری” غالباً در طول انتقال از یک مرحله خواب به مرحله دیگر، و یا در حین به خواب رفتن یا بیدار شدن، روی میدهد.
علائم آن به صورت صحبت کردن در خواب، گرفتگی عضلات، پیچیدن صدا در سر، تکان های شروع خواب، و ساییدن دندان ها به هم ظاهر می شود.
انواع دیگر بد خوابی ها شامل خرناس های فراوان، بلع غیرطبیعی، خیس کردن رختخواب، فلج به هنگام خواب و مرگ های ناگهانی توجیه ناپذیر در هنگام خواب است. البته اغلب آنها با درمان های های مناسب خود بهبود میابند که در این خصوص میتوانید با پزشک مشاوره نمایید
این مقاله خوب بود؟ 3
1