از علائم مهم و بارز عفونت گوش میتوان به تب و گوش درد اشاره کرد.
گاهی بیمار دچار اختلال های شنوایی هم می شود. در شیرخواران از علائم عفونت می توان به اشکال در تغذیه اشاره کرد که منجر به بی قراری و کاهش وزن میشود.
از آنجا که عفونت باعث تجمع مایع در گوش و افزایش فشار میشود، در هنگام غلتیدن به سمت گوش مبتلا باعث افزایش بیشتر فشار و درد بیشتر میشود، کودکان معمولاً از غلتیدن و خوابیدن روی گوش در سمت مبتلا پرهیز می کنند.
گاه چنان چه مقدار مایع درون فضای گوش میانی زیاد باشد، امکان افزایش فشار درون آن، و ایجاد فشار به پرده صماخ و سوراخ شدن آن وجود دارد که در این حال ترشحات خون آلود زرد یا سبز رنگ و همراه با چرک، از گوش خارج می شود. معمولاً درد بیمار پس از سوراخ شدن پرده گوش کاهش مییابد.
شما میتوانید سوالات خود را از بهترین پزشکان متخصص بپرسید
تشخیص عفونت گوش میانی:
معاینه پزشکی بیمار و مشاهده وضعیت ظاهری پرده گوش و قرمزی و تورم در پشت آن، امکان تشخیص بیماری را در کنار سایر نشانه های بالینی، فراهم می آورد.
در این حال در معاینه پرده صماخ برخی نشانه های موجود بر سطح آن و از جمله محل اتصال استخوانچه ها بر سطح پرده، از میان رفته است.
همچنین در حالت طبیعی، نور ناشی از لامپ اتوسکوپ بر سطح پرده صماخ به شکل مخروط پخش میشود که بدان مخلوط نور می گویند و در التهاب گوش میانی، چنین شکست نوری یا وجود ندارد و یا به شکلی دیگر ظاهر میشود.
این مقاله خوب بود؟ 3
1